2016. július 5., kedd

Ao Haru Ride


Az animéről

A történetünk két középiskolás diák közötti érzelmekről szól. Yoshioka Futaba alsó-középiskolás korában gyűlöletet érzett a fiúk iránt, azonban Tanaka-kun kivétel volt. A két fiatal láthatóan érzelmeket táplált egymás iránt, azonban Tanaka-kun váratlanul elköltözött.

Futaba alsó középiskolás korában tapasztalta meg a kirekesztettség érzését, és annak érdekében hogy a későbbiekben elkerülje ezt, megváltozott. A lány olyan társaságba "illeszkedett" be, akik teljesen eltérnek tőle, mint viselkedésükben és gondolkodásukban. Azonban az osztályban van Makita-san, aki pont olyan helyzetben van, mint Futaba volt. Amikor a lány "barátnői" elkezdenek viccelődni(?), Makita-sannal, akkor ő kiáll érte. Abban a pillanatban a lányok ki is taszítják őt a társaságukból. Ez köszönhető Mabuchi-kunnak, aki észhez térítette a lányt. Mabuchi valójában Tanaka-kun, vagyis csak kinézetre, hiszen az évek alatt megváltozott, ám Futaba reménykedik abban, hogy rendbe hozhatják azt amit a múltban félbe hagytak, de a fiú ezt nem akarja.

Kettejük civakodását követhetjük végig, és azt hogy hogyan esik szerelembe újra Futaba. 

Egy évadja van, és második évadot nem is terveznek. Mangában van folytatása és van egy live action is.


Véleményem

Én a kedvenceim közé sorolom ezt az animét. A rajzolása szerintem magával ragadó, és tökéletesen adja az anime hangulatát. 

A mangát nem igazán ajánlom, szerintem elrontották. A live action-t viszont szerintem nézzétek meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése