2016. július 5., kedd

Sword Art Online




Történet/Világkép

2022-t írunk, az első VR (Virtual Reality) játékot most dobták piacra, a SAO-t. A játék egy sisakkal játszható, ami NervGear nevet viseli, ezen keresztül képesek a játékosok belépni a játékba. 10 000 játékos kezdhetett bele valami újba, és köztük volt a mi "kis" Beta tesztelőnk, Kirito. A játék kezdetén megismerkedik Klein-el, akinek segít megismerkedni a játékkal. Ám amikor Klein ki akar jelentkezni, valami akadályba ütközik.. Eltűnt a kijelentkező funkció. Ezután mindenkit a főtérre teleportál Akihiko Kayaba, a SAO megalkotója, és közli a játékosokkal, hogy a játékból azért nem lehet kilépni, mert ő ilyenre tervezte. Az egyetlen mód a kijutásra, a 100 szint teljesítésével lehetséges. Viszont, ha valakinek az életpontja lenullázodik, akkor nem csak a karaktere, hanem a valóvilágban lévő teste is meghal, vagyis a NervGear megsüti az agyát. Abban az esetben, ha valakiről leveszik a sisakot ugyanez történik.

Mint kiderült a játék nem csak egy móka, hanem szembesülni kell azzal a ténnyel, hogy ez már életre-halálra megy. Sikerül a játékosoknak kijutniuk? Kirito túléli?


Véleményem


A története engem nagyon megfogott, és jól is kivitelezték. A rajzolásába nem tudok belekötni, minden részlet szépen ki van rajzolva, a harcjelenetek élvezhetőek. A szerelmi vonal szerintem teljesen beleillik. Aki egy jó küzdelmes és szerelmes animét szeretne, az mindenképpen nézze meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése