2016. július 5., kedd

Nana





Az anime két fiatal lányról szól, akik Tokióba tartanak megvalósítani az álmaikat. Mindkettejük neve Nana, habár a vöröske, Komatsu Nana leginkább a Hachi névre fog hallgatni, amit Oosaki Nanától kap.

A két lány egy vonaton találkozik, majd beszélgetésbe elegyednek, ugyanis a vonat a hóesés miatt nem tud haladni. Megtudjuk, hogy Hachi szerelme miatt tart Tokióba. Ám O. Nana vajon miért tart arra?

A Vonat út végén a két lány elválik, ám valami csoda folytán ugyanazt a lakást nézik ki, és lakótársakká válnak. Így együtt vágnak bele a Tokió életbe, és segítik egymást.


Szereplők

Oosaki Nana egy punk zenekar énekese (Black Stones),  külsőleg egy hűvös és vagány kinézetű punk, de legbelül a lelke egy sebzett lányt rejt. Egyetlen csomagja a gitárja és a cigarettája.

Komatsu Nana (Hachi) egy életvidám személyiség. Imád beszélni és könnyen beleszeret bármelyik férfibe, ezért már sokan okoztak neki fájdalmat. Viszont Hachi nem adja fel, és mindent megtesz annak érdekébe, hogy szerető feleség legyen.

Véleményem

Személy szerint engem megfogott az anime, habár a rajzolása nem valami szép, a története mégis egy ideig érdekes. Egy ponton már kezd átmenni vontatottba, de megéri megnézni. A zenék beleillenek, és a karakterek személyisége is tökéletes. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése