2016. július 4., hétfő

Mirai Nikki



Történetünk főhőse", Amano Yukiteru, Yuki egy középiskolás fiú, aki nem igazán szimpatizál az emberi kapcsolatokkal, vagyis az emberekkel. Életének minden pillanatát feljegyzi a telefonos naplójába, legyen az érdekes, vagy sem. Yukinak összesen két barátja van, Muru Muru és Deus ExMachina, habár ők csak a képzeletében léteznek... Vagy mégsem? Egyik nap Deus közli a Yukival, hogy a naplója attól a naptól kezdve nem a múltat mutatja hanem az elkövetkezendő kilencven nap bejegyzéseit. Itt kezdődik a "játék". Yukin kivűl még van 11 játékos, akiket hozzá hasonló képeséggekkel ruháztak fel. Nekik a Naplótulajdonosoknak egymással kell megküzdeniük, életre-halálra. A nyertes az istenné válást kapja jutalmaként. Mi fog történni Yukival? Túléli, vagy sem?


Főszereplők

Amano Yukiteru: A történet főhőse. Antiszociális, és visszahúzódó fiú. Az ő naplója az 1-es számot hordozza, vagyis ő az aki elősször kapta meg a "Jövő naplóját". Az ő naplója a körülötte történe cselekményekről jegyez fel, de a fiút nem említi. 

Deus ExMachina: A tér és az idő ura, akinek kevés maradt hátra az életéből, és ebből az okból kifolyólag rendez egy játékot, hogy eldöntse ki lesz az utódja. 


Gasai Yuno
: Yuki osztálytársa. Kiemelkedő a sportokban és a tanulásban. Viszont a külseje csak egy álca, valójában egy pszichopata, aki képes bármire, a gyilkolást is beleértve. Őrülten szerelmes a főszereplőbe, Yukiba. Ő is egy "Jövő napló" tulajdonos, a száma a 2-es. Az ő naplója Yukival kapcsolatos bejegyzéseket jegyez fel.


Muru Muru: Deus szolgája. 

Véleményem

A története engem megfogott, a szerepők jól kivannak dolgozva. A rajzolás lehetne jobb, de szerintem így is egész jó. Nekem tetszett az anime, és ajánlom is. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése